
Одеський завод шампанських вин – один з лідерів галузевого ринку. Документально підтверджений рік заснування заводу як «Шампанського заводу Генрі Редерера» - 1896 р. Виробляє 34 види продукції ТМ «Одеса», ТМ «L'Odessika» і ТМ «Henri Roederer». З 2009 року завод шампанських вин входить до міжнародної групи компаній «Gruppo CAMPARI».
В рамках екскурсійної програми відвідувачі підприємства зможуть побачити весь технологічний процес виробництва шампанського: від приймання виноматериалів до готової продукції; побувати у всіх основних цехах, де на наших очах народжується елітний продукт. Екскурсія носить не поверхневий, а професійний характер, що дозволяє одержати багато цікавої і пізнавальної інформації, навіть досвідченій в галузі виноробства людині. Виробництво шампанського, воно ж ігристе вино, складний, але дуже творчий технологічний процес. Як тільки людина зануриться у виробництво, так відразу стає зрозумілим, що для того, щоб виробити шампанське необхідно поєднувати глибокі знання з талантом і натхненням. Адже тільки з натхненням можна випускати продукт, яким насолоджуватимуться люди.
Після екскурсії для закріплення одержаної інформації, логічним продовженням є дегустація, в ході якої відвідувачі підприємства не тільки самі зможуть оцінити якість вина, але і повною мірою навчитися проводити органолептичний аналіз. На високий суд гостей представлені переважно брюти (шампанське що не містить цукру), оскільки що саме за якістю виробляємого брюта можна судити про якість підприємства в цілому.
|